Financiranje na lizing

skb-leasing-logo-otp.png

Informativni izračun lizinga

Kaj potrebujete za lizing:

PRAVNE OSEBE (D.D., D.O.O)

✓  Predračun dobavitelja, naslovljen na SKB LEASING d.o.o., Ajdovščina 4, 1000 Ljubljana, s specifikacijo predmeta financiranja (leto          izdelave, serijska številka, dobavni rok in plačilni pogoji);

✓  izpolnjen zahtevek za odobritev financiranja;

✓  kopija rednega izpiska iz sodnega registra, ki ni starejši od enega meseca;

✓  kopija kartona deponiranih podpisov, ki jo overi banka (transakcijski račun);

 bilanca stanja in izkaz uspeha podjetja za zadnji dve leti poslovanja;

✓  kopija potrdila o davčni registraciji;

✓  kopija osebnega dokumenta direktorja oz. pooblaščene osebe za podpis pogodbe o financiranju.

SAMOSTOJNI PODJETNIKI (S.P.)

✓   Predračun dobavitelja, naslovljen na SKB LEASING d.o.o., Ajdovščina 4, 1000 Ljubljana, s specifikacijo predmeta financiranja (leto izdelave, serijska številka, dobavni rok in plačilni pogoji);

✓   izpolnjen zahtevek za odobritev financiranja;

✓   kopija priglasitvenega lista;

✓   bilanca stanja in izkaz uspeha za zadnji dve leti poslovanja;

✓   bančni izpis o prometu na TRR za obdobje enega leta;

✓   kopija potrdila o davčni registraciji (nezavezanci priložijo kopijo davčne številke);

✓   kopija osebnega dokumenta.

Financiranje iz EU skladov

Izkoristite možnost financiranja iz EU skladov za nakup novih in rabljenih strojev in opreme ter nove programske opreme za vse velikosti podjetij. Spodaj smo naredili pregled aktualnih razpisov in lastnosti, ki se nanašajo na našo panogo.

JR POKOLPJE - NEPOVRATNA SREDSTVA   

ROK 10.3.2020

Nepovratna sredstva od 10.000 EUR do 50.000 EUR za mala, srednja in velika podjetja pri nakupu opredmetenih (nakup novih strojev) in neopredmetenih sredstev (nova programska oprema). Pri podjetju TOTUS D.O.O., vam lahko ponudimo nove in rabljene lesnoobdelovalne stroje in opremo ter novo programsko opremo za pripravo načrtov, vizualizacij, CNC programov, simulacij in krmiljenja za CNC stroje.

UGODNA RAZVOJNA POSOJILA NA PROBLEMSKIH OBMOČJIH

ROK: 14. 2. 2020, 13.3.2020, 15.4.2020

Ugodni krediti s fiksno obrestno mero 0,01 % do višine 1.000.000,00 EUR na obmejnih območjih Slovenije pri nakupu opredmetenih (nakup novih in rabljenih strojev) in neopredmetenih sredstev (nova programska oprema). Pri podjetju TOTUS D.O.O., vam lahko ponudimo nove in rabljene lesnoobdelovalne stroje in opremo ter novo programsko opremo za pripravo načrtov, vizualizacij, CNC programov, simulacij in krmiljenja za CNC stroje.

Nepovratna sredstva za lesarstvo na področju polproizvodov 2.0

ROK: 6.4.2020

Nepovratna sredstva od 250.000,00 EUR do 2.500.000,00 EUR za mala in srednje velika podjetje za subvencije do 45 % upravičenih stroškov pri nakupu opredmetenih (nakup novih strojev) in neopredmetenih sredstev (nova programska oprema). Pri podjetju TOTUS D.O.O., vam lahko ponudimo nove in rabljene lesnoobdelovalne stroje in opremo ter novo programsko opremo za pripravo načrtov, vizualizacij, CNC programov, simulacij in krmiljenja za CNC stroje.

Ugodna posojila podjetniškim projektom

ROK: 7.2.2020 in 6.3.2020

Ugodni krediti z obrestno mero Euribor 3 mes + 0,6-0,9 % od 20.000,00 EUR do višine 1.500.000,00 EUR na obmejnih območjih Slovenije pri nakupu opredmetenih (nakup novih in rabljenih strojev) in neopredmetenih sredstev (nova programska oprema). Pri podjetju TOTUS D.O.O., vam lahko ponudimo nove in rabljene lesnoobdelovalne stroje in opremo ter novo programsko opremo za pripravo načrtov, vizualizacij, CNC programov, simulacij in krmiljenja za CNC stroje.

Nepovratna sredstva za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu 4.0 v aprilu 2020.

Razpis za nepovratna sredstva v višini od 50.000,00 EUR do 500.000,00 EUR za spodbujanje uvajanja novih izdelkov, storitev in procesov na področju lesarstva. Razpis bo najavljen predvidoma v mesecu marcu 2020, aktualen pa bo od aprila 2020 dalje. Predviden rok za prijavo bo 3 mesece od dneva objave razpisa.

V kolikor se boste odločili za investicijo v nove ali rabljene stroje in opremo ali novo programsko opremo, vam bomo pri nas, v podjetju TOTUS D.O.O., svetovali pri izbiri pravega stroja in opreme ter programske opreme.

 

Za vprašanja in dodatne informacije nas pokličite na  041 388 100 ali pošljite mail na info@totus.si.

Vsak delavnik med 8.00 in 16.00 uro nas lahko obiščete v našem salonu na Tacenski cesti 23, 1210 Ljubljana – Šentvid, kjer imamo v dveh nadstropjih razstavljen nove in rabljene lesnoobdelovalne stroje.

OGLEJTE SI NAŠO PONUDBO

0

© 2020 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.