Želim ponudbo:

PAMETNA KONTROLA NA DOTIK Z X-MOTION PLUS

Kontrolna enota na pametni dotik in omrežno povezavo zmanjša ročne nastavitve na minimum omogoči hitro, enostavno in intuitivno selekcijo ter kontrolo agregata kot tudi kompletno nadzorovanje vseh strojnih funkcij z zaslona. Funkcije na pametnem zaslonu vključujejo tudi druge stvari:

  • Neomejen spomin za uporabniško definiranje delovnih robnih programov

  • Plan vzdrževanja, metrski števec uporabljenega materiala

  • Enostavno, samo pojasnjujoče predstavljanje enot in njihovih funkcij

  • Izbran agregat, eksaktna fina nastavitev pozicije motornega agregata (natančnost do 1/100mm) vse z glavnega kontrolnega panela

  • Nastavitev temperaturnega lepljenja in avtomatska temperaturna redukcija lepila med »standby« opcijo sedaj na voljo z monitorjem v velikosti 10.4'' in 21''

  • Jasen tekstovni izpis napak

PREDREZKALNA ENOTA ZAGOTAVLJA PERFEKTEN »FINIŠ«

Dve nasproti si rotirajoči, aktivacijsko kontrolirani in individualno nastavljivi rezkalni enoti z diamantno prevlečenim rezalnikom zagotavljata prvo razredno procesiranje robov pred lepljenjem materiala na robove. S pred rezkalno enoto lahko dosežete procesiranje lameliranih materialov brez »fug«. Po vnosu eksaktnih dimenzij, pred valjni enoti opravljata popolni rez roba na vaših oplemenitenih ploščah. Globina reza je lahko elektronsko nastavljena na vseh e-motion modelih kot standard.

INFRARDEČA LUČKA ZA IZBOLJŠANE LEPLJENJE ROBOV NA HLADNIH OBDELOVANCIH

Operacijsko kontrolirana, visoko kakovostna kvarčna infrardeča lučka segreva površino robov na prednji strani obdelovanca. To zagotavlja učinkovito robno lepljenje na hladne obdelovance.

LEPILNA APLIKACIJSKA ENOTA – KRATEK ČAS SEGREVANJA, HITER SISTEM MENJAVE

»Tempora« robna lepilka potrebuje samo 8-minut, da doseže operacijsko temperaturo!

ROBNI PODAJALNIK IN GILJOTINSKE ŠKARJE ZA NALIMKE V ZVITKU IN PALIČNE NALIMKE DO VIŠINE 60MM

Odvisno zahtev, nalimke v navitku debeline od 0.4 do 3.0mm in palične nalimke do 12mm v debelino  je lahko uporabljen za obdelovance do 60mm v višino. Infrardeč senzor prepozna možnost obdelave vstavljenega nalimka. Giljotinske škarje za rezanje nalimkov v ovitku so nastavljene maksimalno na 3x64mm. Zalogovnik, ki avtomatsko podaja trak s pomočjo ježastega valjčka ima kapaciteto 120mm. Višinske nastavitve na pritisni letvi in kontakni pritisni manometer lociran zraven robne vhodne strani zagotavlja hitre prenastavitvene čase.   

PRITISNI VALJI ZA PERFEKTNO LEPLJENJE ROBOV

Prvi pritisni valj, ki je trden in prilagodljiv pritisne robni material na obdelovanec. Nastavitev kontrole preprečuje, da bi se pojavili lepilni madeži ali da bi se robni trak zmečkal. Dva stožčasta pritisna valja zaključita lepilno vez na vrhu in na dnu. Dve kontaktni pritisni nastavitvi sta lahko izbrani s kontrolnega panela: manjši pritisk za palične nalimke in večji pritisk za nalimek v navitku. Dve pnevmatski kontaktni pritisni nastavitvi sta lahko izbrani s kontrolnega panela:. Vsi e-motion modeli imajo elektronsko locirane pritisne valjne enote kot standard.

SPREJALNA OPREMA ZA PERFEKTEN »FINIŠ«, OMOGOČA DA OBDELOVANEC NE POTREBUJE POPRAVLJANJE

Nizka poraba je zagotovljena zahvaljujoč namestitvi krmiljenih sprejalnih šob, ki omogočajo ločeno rešitev za poliuretansko lepilo, antistatično rešitev, rešitev mazanja občutljivih robnih materialov in čistilna sredstva ter poliranje za čiste obdelovance kar omogoči perfekten »finiš«.

KONČNA PRIREZOVALNA ENOTA – NATANČNI REZI ZA VSAKO UPORABO

Končna prirezovalna enota je sestavljena iz dveh samostojnih žagalnih enot z visoko frekvenčnimi agregati (12.000 obratov na minuto). Vzporedna vodila zagotavljajo maksimalno natančnost. Spodnji in zgornji agregat se lahko postavi kotno med 0° in 15°. Odvisno od specifikacij stroja je nagibanje lahko nastavljivo manualno (ročno) ali pnevmatsko s kontrolnim panelom.

MULTI-FUNKCIONALNA PRIREZOVALNA ENOTA – INOVATVNA NATANČNOST S HITRIM SETUPOM

Multi-funkcijsko poravnan, radialen in tanko robni sistem prirezovalne enote je sestavljen iz dveh samostojnih rezkalnih enot z visoko frekvenčnimi motorji (12.000 obratov na minuto). Vzporedna vodila zagotavljajo najvišje možne natančnosti z nizko potrebo po vzdrževanju. Enostavna prilagoditev in vzpostavitev enote pomeni, da je možna ekstremno hitra menjava med različnimi debelinami robov in profilov. Odvisno od izbrane opcijske opreme, je multi-funkcijska prirezovalna enota lahko nastavljena manualno (ročno) ali pnevmatsko (elektronsko), s pomočjo kontrolnega panela. Na vseh e-motion modelih, so nastavitve elektronskega pozicioniranja omogočene na barvnem zaslonu na dotik.

»GNEZDILNI« PAKET

»Gnezdilni« paket optimizira procesiranje obdelovancev z vrtečimi ležaji na površini z izrazitimi koti.

RADIALNA STRGALNA ENOTA

Radialna površina prejema rahlo praskanje, odstranjuje vse ostanke iz prirezovalnega procesa in zagotavlja gladek »finiš«. Fina in natančna prilagoditev je manualna (ročna). Radialno strgalo se lahko odklopi manualno ali pnevmatsko iz kontrolnega panela, odvisno od modela. Na vseh e-motion modelih, je fino in natančno nastavljanje doseženo z barvnim zaslonom na dotik.

ZAOBLJENJE KOTOV OBDELOVANCA– NEPOGREŠLJIVA OPCIJA

Nič več zapravljanja časa s kasnejšo obdelavo obdelovancev! Format-4 kotna okroglinska enota zagotavlja perfekten »finiš« za kotne obdelovance (za obojne mehko formirane in kasneje formirane materiale) za robne materiale od 0.4mm do 3.0mm in procesiranje višine do 60mm s podajalno hitrostjo  od 12m/min. Trdno zgrajena lito železna konstrukcija, linearna vodila in visoko kakovostno vreteno s startno sklopko zagotavlja dolgoročno preciznost. Enota za kotne okrogline je kontrolirana s kontrolnega panela, seveda z opcijo izbire kateri koti morajo biti zaobljeni (samo na prednji strani obdelovanca, samo na zadnji strani, ali na obeh prednji in zadnji strani obdelovanca).

DVE MOTORNI ENOTI ZA ZABOLJENJE KOTOV

Posebej za kasnejše in mehko oblikovanje, nova tempora 60.12 z dvema motornima enotama zagotavlja novo dimenzijo v robnem lepljenju obdelovancev.

ELEKTRONSKO KONTROLIRANO STRGALO LEPILA

Za perfekten površinski finiš. Lahka strgalna funkcija na površinskih strgalnih nožih odstrani vse ostanke lepila na površini obdelovanca. En korak naprej proti perfektni in popolno obdelani površini obdelovanca.

UTORNA ENOTA ZA HORIZONTALNE IN VERTIKALNE UTORE

Nova utorna enota v »tempora 60.12« zagotavlja še večjo produktivnost. Ima vertikalno funkcijo na zadnje utore in horizontalno funkcijo za utore in žlebove – brez potrebe uporabe rezkalca na obdelovancih. Nastavitev pozicije utora in globine utora (0-15mm) je lahko enostavno izbrana z barvnega zaslona na dotik z natanbčnostjo 1/100mm. Specialna utorna žaga je lahko uporabljena do želene globine reza (4-7.5mm).

POLIRNA ENOTA

Ta enota je izdelana iz dveh samostojnih elektrinčnih motorjev, ki so lahko opremljeni z bombažnimi krtačami. Naloga polirne enote je, da očisti in spolira vrh in poden roba. Polirna enota omogoča super finiš za ABS in PVS robne materiale. Stroj je lahko, na zahtevo, opremljen s sprejalno enoto, ki nanaša polirno sredstvo na obdelovanec.

DODATKI ZA ROBNO LEPILKO

storEdge – nepogrešljiva asistenca v vsaki profesionalni delavnici

FORMAT-4 storEdge

FORMAT-4 storEdge VKLJUČUJOČA PODPORA

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon