€0.00

Cabinet Vision

paket 2021

Izberite dodatke

 • Modul: x2D CAD

  2D CAD funkcionalnost idealna za arhitekturne predstavitve in za načrte v delavnicah.

  Ustvarjanje natančno označenih risb z multiplikatorjem x2D CAD olajša sporočanje načrtovalnih namenov arhitektom in izvajalcem.

  x2D CAD ima vrsto orodij in zmožnosti, vključno s samodejnim posodabljanjem informacij o delih iz risbe v živo in uvozom DWG datotek.

 • Modul: xBidding

  Popoln nadzor nad ponudbami in ocenami

  Modul xBidding je preprosto, a močno orodje, ki natančno generira podatke o ponudbah, tako da lahko ponudite konkurenčne in donosne ponudbe. xBidding izvaja kompleksen izračun, ki temelji na materialu, delu in drugih stroških končnega inženirskega izdelka, s čimer dobite jasen prikaz prostora za pogajanja o ceni. Pametni sistem ponudb omogoča tudi enostavno razpravo o spremembah zasnove s strankami, ne da bi morali znova izračunati ponudbe iz nič.

  (licenca je za enega uporabnika)

 • +Catalog Editor - vključnik za modul xBidding

  Dodatek uporabnikom CABINET VISION omogoča ustvarjanje lastnega modularnega kataloga.

  Modularni katalogi imajo vnaprej nastavljene možnosti in doplačila, sloge vrat in doplačila za vrata / predale, ki ustrezajo tistim, vključenim v katalog običajnega proizvajalca zalog.

  Ti katalogi vključujejo vse prilagojene sistemske standarde podjetja CABINET VISION, vključno z materiali, razporedom materialov, vrati in predali, profili, konstrukcijskimi metodami in cenami delov (če je primerno) v nov katalog, ki ga je mogoče distribuirati. Katalogi, ki jih je mogoče distribuirati (ali samo za branje), ščitijo podatke v katalogu, tako da enot ni mogoče spremeniti in shraniti nazaj v katalog, potem ko so razdeljeni končnim uporabnikom.

 • Modul: xCountertops

  Gradnja delovne plošče naj bo del brezhibnega proizvodnega procesa.

  Dodatek xCountertop je v celoti integriran s CABINET VISION, kar vam omogoča, da konfiguracijo pultne konstrukcije konfigurirate z enakim vmesnikom Assembly Manager, ki se uporablja za omare, omarice in predale.

  xCountertop izračuna sezname elementov, samodejno posodobi proizvodne postopke na pultih. Vse skupaj pa vam daje jasen pregled stroškov.

  (Licenca je za enega uporabnika)

 • Modul: xOptimiser

  Ta funkcija omogoča optimiziranje plošč glede na avtomatsko generirano prirezovalno listo iz osnovnega modula.

  Znotraj funkcije boste pridobili diagrame s prikazom poteka razreza plošč kar se lahko kombinira z izdelavo nalepk iz osnovnega modula. Omogoča tudi več definicij velikosti plošč znotraj materiala ene vrste (MDF 19 mm 2800mm ali 3200 mm). Funkcija prepoznava tudi usmerjenost teksture in kombinira ujemanje teksture z sledečim elementom.

  Na koncu izda tudi stroškovno in časovno poročilo.

  (Licenca je za enega uporabnika)

 • Modul: xRendering

  Fotorealistični render, ki strankam omogoča vizualizacijo končnega izdelka.

  Vaše podjetje ima veliko večjo verjetnost, da stranke oddajo naročilo pri vas, če si lahko predstavljajo, kako bodo videti prostori, ko bodo zgrajeni in se bodo uporabljali v njihovem domu ali podjetju.

  Dodatek xRendering vam daje pomembno konkurenčno prednost z ustvarjanjem fotorealističnih upodobitev v nekaj minutah z uporabo najnovejše tehnologije upodabljanja. S svojimi strankami lahko v nekaj sekundah spremenite modele, najsi bodo to tla, stenske obloge, pulti, vrste lesa, barve madežev, gumbi ali druga strojna oprema. Na ta način lahko kupci prevzamejo lastništvo oblikovanja sanjske postavitve, ki vam pomaga pri spodbujanju prodaje z večjo dodano vrednostjo.

  (Licenca je za enega uporabnika)

 • Vključnik za xRendering + Tour

  Dodatek + Tour uporablja napredne sprehode v realnem času, da stranke vodi skozi predstavitve, kako bodo modeli videti v praksi.

  (Ni nujen vključnik)

 • Modul: xReporting

  Neomejena zmožnost poročanja in urejevalnik poročil po meri

  xReporting vam omogoča dostop do več kot 150 vnaprej določenih poročil, kot tudi urejevalnik poročil po meri, kar olajša skupno rabo jasnih in jedrnatih informacij z ustreznimi oddelki v celotnem podjetju. Modul xReporting prihrani čas, saj vam omogoča, da ustvarite skupine poročil, ki vsebujejo več poročil, ki jih lahko natisnete z enim klikom. In ker je integriran s CABINET VISION, samodejno posodablja poročila, ko se spremenijo načrt dela ali specifikacije projekta.

  (Licenca je za enega uporabnika)

 • Modul: xShaping

  Poenostavite oblikovanje posameznih delov, vključno z podnožji, izrezanimi okoli stebrov in polmerov

  Vsa dela ne vključujejo pravih kotov. Stenski koti, nivo tal in želje kupcev lahko predstavljajo izzive nepravilnega oblikovanja. xShaping ponuja zmožnost parametričnega oblikovanja sklopov, delov in poti z uporabo tako preprostih kot naprednih omejitev.

  xShaping omogoča tudi dostop do urejevalnika CAM za enostavno dodajanje operacij na dele za obdelavo, kot so luknje za luknje, električne napeljave in vodovodni izrezki.

  (Licenca je za enega uporabnika)

 • S2M CENTER xMaschining (Nujno izbrati še vsaj enega od vključnikov)

  Ta funkcija omogoča ustvarjanje, odpiranje, shranjevanje, uvožanje in izvažanje NC datotek (.pnc) in nadaljno obdelavo v Alphacam-u. Z njo lahko uvozite datoteke BXF (Blum Dynaplan). Posebnost te funkcije je da sami določate in definirate tehnologijo obdelave elementov (tehnologija katera je na voljo), določate potek dela. Prav tako omogoča izdelavo osnovnih nalepk in vsebuje urejevalnik poročil za nadaljno obdelavo.

  Največja prednost pa se pojavi pri nadaljni obdelavi na CNC strojih kjer lahko znotraj programa definiramo napredne strategije orodij in nadziramo odvzem, hitrost na podajanje, nadzor največje globine na prehod orodja glede na specifičen material iz baze materialov.

  Funkcija ima že vključeno kompenzacijo na robnih lepilkah z predrezkarji glede na debelino robnega nalimka.

  (licenca je za enega uporabnika)

 • +Label - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Idealna za izdelavo na Nestingih kot tudi za tradicionalne ročne žage in NC žage, dodatek +Label omogoča upravljavcem žag in CNC-jev, da jasno vizualizirajo ploščo, saj se nalepke natisnejo na zahtevo in postavijo na dele. Enostavno lahko izberete dele, tako da se preprosto dotaknete zaslona in za vsak del natisnete lahko berljive grafične nalepke. Poleg tega se zaslon samodejno posodobi, da natančno pokaže, kateri deli in plošče so dokončani.

  Popolne zmožnosti oblikovanja nalepk omogočajo popoln nadzor nad podatki, natisnjenimi na nalepki. +Label deluje v povezavi z xMachining za dodajanje črtnih kod vsakemu delu, ki zahteva sekundarno obdelavo (na primer s strojem za vrtanje P2P ali s CNC-jem), kar omogoča enostaven pretok iz enega postopka v drugega.

  Številni CNC rezkarji novejše generacije in NC žage vključujejo svoje vgrajene rešitve za označevanje v realnem času. Zato dodatek +Label omogoča tudi oblikovanje nalepk delov znotraj xMachininga z uporabo vseh razpoložljivih informacij, vključno s sliko dela. Te nalepke se nato pretvorijo v slikovne datoteke, ki jih je mogoče natisniti s pomočjo vgrajenega sistema za tiskanje nalepk.

 • +3rd Party CAM - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Interoperabilnost je še okrepljena z dodatkom + 3rd Party CAM.

  To omogoča izvoz DXF in drugih priljubljenih formatov, ki so skupni aplikacijam CAM, za nadaljnjo obdelavo s strani neodvisne rešitve CAM.

 • +Chop Saw - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Z dodatkom + Chop Saw lahko podatke enostavno izvozite v avtomatizirane sisteme za razrez.

 • +Material Handling - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Dodatek + Material Handling ponuja možnost izvoza in sinhronizacije materialov s sistemi za ravnanje z materiali.

 • +Point to Point (P2P) - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Dodatek + Point to Point vključuje bodisi izhod DXF za aplikacije tretjih oseb CAM bodisi možnost neposredne komunikacije s CNC-strojem s pomočjo tehnologije S2M™ iz Hexagonove oddelka za industrijo.

 • +Part List Export (CUT, Custrom CUT ali PNL) - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Dodatek + Part List Export omogoča izvoz datoteke PNL, CUT ali Custom CUT v želeni optimizator. Ko uporabljate dodatke + Router, + 3rd Party CAM ali + P2P, bodo te datoteke vključevale ime programa za obdelavo delov, ki ga je treba izvesti po rezanju.

 • +Router (nesting) - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Dodatek + Router olajša Nesting celotnih prirezovalnih list, vključno z operacijami, kot so vrtanje, utorjenje in luknje za vodila, kar ustvari gnezda za celotno opravilo v nekaj sekundah. Rešitve gnezdenja CABINET VISION ponujajo vrhunsko upravljanje z majhnimi deli. Tehnologija CABINET VISION " onion skin and return onion skin" za obdelavo majhnih delov zagotavlja maksimalno zadrževanje pod vakuumom, hkrati pa ohranja vrhunsko končno obdelavo, pa tudi do 50% hitrejše strojne obdelave kot druge primerjalne rešitve za Nesting. Poleg Nesting blokov ima +Router še geometrijsko rešitev za nesting, ki optimizira izdelavo pravokotnih in nepravilnih delov. Deli se zasukajo v položaj in oblike se med seboj zaklenejo, da se poveča donos materiala. Za največji donos lahko celo nagnetete dele znotraj drugih delov.

 • +Saw (Razrezovalka) - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Dodatek +Saw vam omogoča, da povečate donos materiala in zmanjšate količino odpadkov. Popolnoma integriran z CABINET VISION omogoča enostavno pretvorbo prirezovalnih list v vzorce za uvoz neposredno v žago NC ali v tiskane vzorce, ki jih uporablja formatna žaga. Z vgrajenim Offcut Management bo žagi naročil, kateri odseki se morajo razporediti od projekta do projekta, kar poveča porabo materiala. Panel Optimizer vključuje tudi vgrajene povezave do skoraj vseh NC žag na trgu.

 • +Simulation - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Dodatek vam omogoča grafični predogled delovanja stroja na zaslonu, da zagotovite pravilno obdelavo delov. S simulacijo pred obdelavo lahko zmanjša napake in odstranjene dele ter prihrani čas, material in denar.

 • +Special - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Dodatek + Special omogoča izvoz v specializirane stroje za obdelavo lesa, kot so stroji za brušenje ali čelilniki.

 • +Drill & Dowel - Vključnik za S2M CENTER xMaschining

  Dodatek +Drill & Dowel vam omogoča izvoz informacij v stroje za vrtanje in vstavljanje moznikov.

0
Izdelek brez naslova (77).png

Stroji in orodja za les 

Vaš partner na poti do uspeha

2872_Logo.gif

Smo uradni prodajalec

Podatki o podjetju

Naša ponudba

Varnost

Totus Proizvodno In Trgovsko Podjetje, d.o.o.

© 2020 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.