Želim ponudbo:

POGON ŽAGALNEGA VOZA

Konstantna hitrost žagalnega voza je lahko variabilno nastavljena med 5-100m/min s kontrolnega panela. Regal in primežni sistem na katerem teče voz zagotavlja konstantne rezalne kakovosti ne glede na material, ki ga žagamo.

PERFEKTNI ŽAGALNI REZULTATI – NOVE SMERI ŽAGANJA

Glavno rezilo in pred rezilo zagotavljata perfekten rez brez zatrganin z višino žaganja do 100mm. V kombinaciji s smermi žaganja proti vodilom lahko dosežemo prvo razredne žagalne rezultate.

TRANSPORT OBDELOVANCEV

Trdni primeži, pnevmatsko kontrolirani, zagotavljajo varno in pripenjanje brez poškodb na panelnih svežnjih (odprta višina 80mm) in na individualnih majhnih panelih.

KONTROLIRANA PRITISNA LETEV – VISOKA PRODUKTIVNOST S KRAJŠIMI ŽAGALNIMI CIKLI

Kontrolirana kappa automatic 100 pritisna letev se ne odpira popolnoma med procesiranjem, ampak namesto tega samo po višini materiala, omogoča hiter proizvodni cikel z maksimalno učinkovitostjo.

ŽAGALNI OPTIMIZACIJSKI SOFTVER

Modularni žagalni optimizacijski softver uporablja seznam materiala za kalkulacijo najbolj ekonomičnega žagalnega procesa vključujoč z žagalnimi časi in količino odpada. Kompatibilno z večino konstrukcij  in dizajni programov je mogoče izračunati tudi količino materiala in dolžino želenega roba, žagalnih časov in/ali povezanih skladiščnih sistemov z administracijo materiala.

ŽAGALNI PAKET PANELOV

Žagalno rezilo projekcije 55 ali 80mm v kombinaciji z močno poganjalno enoto ponuja možnost da odrežemo nekaj panelov skupaj v kupu naenkrat. To občutno poveča hitrost dela v proizvodnji.

PRITISNA ENOTA

Avtomatska pritisna enota zagotavlja, da obdelovanec leži natančno nasproti kotnega vodila med križnim razrezovanjem (obdelovanec širine 50-1200mm).

ENOSTAVNA DELOVNA OPERACIJA

Enostaven dizajn kontrolnega panela in jasno določen meni vodil s softversko kontrolo  na Windows operacijskem sistemu, ki je intuitivna v svoji operaciji. Povezava kontrole stroje z obstoječim sistemom ali omrežjem je seveda možno. Kappa automatic je lahko opremljena z Ardis rezalno optimizacijskim softverjem. Kot opcijsko, je lahko opremljen z etiketirnim tiskalnikom.

DVOJNI MERILNI SISTEM NA POTISNIH VODILIH

Pozicionirana enota materiala je opremljena z dvema merilnima sistemoma, ki konstantno sledita drug drugemu. Kombinacija visoko preciznih servomotorjev in trdnimi materialnimi oprijemali zagotavljajo maksimalno ponavljanje. Merilni sistem je ločen od pogonskega sistema in je popolnoma brez obrabe.

PERFEKTEN PROCES ZANESLJIVOSTI

V kombinaciji z rezalnim optimizacijskim softverjem so lahko etikete natisnjene za vsak obdelovanec posebej z različnimi informacijami (št. naročila, načrtovana uporaba, CNC program, katera stran mora iti skozi robno lepilko).

MIZE Z ZRAČNO BLAZINO

Robustne mize z zračnimi blazinami  poenostavljajo razrez težkih obdelovancev in paketov plošč. Zaradi posebne jeklene konstrukcije, so mize z zračnimi blazinami odporne na torzijske sile tudi pri polni obremenitvi. Krožni transportni trakovi locirani zraven materialnega potisnika zagotavlja prefinjeno pozicioniranje materiala.

VALJČNI TIRI

Valjčni tiri podpirajo material s potisnim transportom panelov in zagotavljajo precizno podajanje velikih panelnih materialov na rezalno linijo.

FURNIRNA VODILA

Pnevmatska vodila za furniranje so na voljo za panelne reze furniranih materialov s projekcijo roba lameliranih panelov.

POLIRANA MIZA STROJA – BOLJŠI ZAKLJUČEK MED PROCESIRANJEM SENZITIVNIH MATERIALOV

Polirana strojna miza je predvsem prednost pri žaganju občutljivih materialov in prav tako ponuja neomejeno uporabno življenjsko dobo.

ZELEN PAKET – ZMANJŠA PROIZVODNE STROŠKE IN EMISIJE ZVOKA

Zelen paket je na voljo za stroj kapppa automatic 100 model. Paket zniža iztiskanje volumna za do 30% skozi kontrolirana iztisna vrata na pritisni letvi. Dodatno motorji uporabljajo 30% energije manj kot običajno zahvaljujoč zmanjšanju potovalnega časa po rezu. S certificiranimi emisijami zvoka  samo 73.5 dB je kappa automatic 100 en najbolj tihih industrijskih žag v svojem razredu.

UČINKOVIT SOFTVERSKI PAKET

Format-4 kappa avtomatska industrijska žaga, zagotavlja enostavno delo in maksimalno učinkovitost s številnimi softverskimi paketi.

  • Modul za robno procesiranje z avtomatsko finalno dimenzijsko kalkulacijo

  • Panelni in odpadni management

  • Urejevalnik etiket z bar kodo in modulom za sliko

  • ASCII – Izvoz in uvoz

  • Omrežna funkcija

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon