Želim ponudbo:

ŽAGALNI VOZ Z GLAVNIM REZILO IN PREDREZILOM

Žagalni voz z glavnim rezilom in pred rezilom se premika na trdnih okroglih vodilih in zagotavlja ekstremno gladko gibanje in natančen pravi kot. Žagalna višina je lahko nastavljena manualno, pnevmatsko ali elektronsko.

PERFEKTNI ŽAGALNI REZULTATI – NOVE SMERI ŽAGANJA

Glavno rezilo in pred rezilo zagotavljata perfekten rez brez zatrganin z višino žaganja do 60mm. V kombinaciji s smermi žaganja proti vodilom lahko dosežemo prvo razredne žagalne rezultate.

ENOSTAVNO DELO

Enostaven dizajn kontrolnega panela in jasno določen meni vodenja s softverskimi kontrolami osnovanimi na OS Windows omogočajo intuitivno delo. Povezava strojnih kontrol z obstoječimi sistemi ali omrežji so seveda možne. Kappa automatic je lahko opremljena z Ardis rezalnim optimizacijskim softverjem. Kot opcija je lahko stroj opremljen tudi s tiskalnikom etiket.

DVOJNI MERILNI SISTEM NA POTISNIH VODILIH

Pozicioniranje materiala je doseženo z dvema merskima sistemoma, ki konstantno spremljata drug drugega. Kombinacija visoko natančnih servo motorjev in trdnih oprijemal materiala zagotavljajo maksimalno ponavljanje. Merilni sistem je ločen od pogonskega sistema in je popolnoma brez obrabe.

PERFEKTEN PROCES ZANESLJIVOSTI

V kombinaciji z rezalnim optimizacijskim softverjem so lahko etikete natisnjene za vsak obdelovanec posebej z različnimi informacijami (št. naročila, načrtovana uporaba, CNC program, katera stran mora iti skozi robno lepilko).

VALJČNI TIRI

Valjčni tiri podpirajo material s potisnim transportom panelov in zagotavljajo precizno podajanje velikih panelnih materialov na rezalno linijo.

FURNIRNA VODILA

Pnevmatska vodila za furniranje so na voljo za panelne reze furniranih materialov s projekcijo roba lameliranih panelov.

UČINKOVIT SOFTVERSKI PAKET

Format-4 kappa avtomatska industrijska žaga, zagotavlja enostavno delo in maksimalno učinkovitost s številnimi softverskimi paketi.

  • Modul za robno procesiranje z avtomatsko finalno dimenzijsko kalkulacijo

  • Panelni in odpadni management

  • Urejevalnik etiket z bar kodo in modulom za sliko

  • ASCII – Izvoz in uvoz

  • Omrežna funkcija

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon