Želim ponudbo:

X-Life® KERAMIČNA VODILA REZILA - OPCIJSKO

Keramična vodila zagotavljajo odlične rezalne rezultate in maksimalno stabilnost rezila skozi štiri bloke vodil ter keramične zadnje valje, ki so direktno zraven rezila. Ravna površina zagotavlja zmanjševanje zvočni emisij in znatno manjši frikcijski odpor. Z zmanjšano frikcijo in manj segrevanja stroja ter rezila, so keramična vodila praktično povečajo odpornost pri uporabi in omogočijo ekstremno dolgo življenjsko dobo in stalno kakovost žaganja, v primerjavi z običajnimi nekeramičnimi valjnimi vodili. X-Life® keramična vodila za tračno žago so bila razvita ekskluzivno za Hammer in Felder tračne žage.

*Opcijsko

VODILA ŽAGALNEGA REZILA

Hammerjeve tračne žage so opremljene s spodnjimi in zgornjimi miznimi vodili s finim nastavljanjem stranskih in zadnjih valjev.

VISOKA REZALNA VIŠINA

Želena rezalna višina je lahko nastavljena enostavno z uporabo zobate letve. Z višino rezanja 310mm Hammer prepriča v svojem razredu in omogoča proizvodnjo furnirjev trdnih lesov in veliko več.

TRDNA IN NAGIBNA LITO ŽELEZNA STROJNA MIZA

Trdna lito železna miza z nagibom od -5°do 45 razširi področje uporabe na širok razpon reševanja procesnih situacij. Natančno pozicioniranje 90° je zagotovljeno s fino nastavljivim prečnim prislonom. Nagib mize je lahko nastavljen na nastavljivi skali na 1° natančno.

ŠIRINSKA OGRADA (VODILO)

Precizno vodenje počez z okroglo ročico, ograda je lahko pozicionirana ali se zaniha na stran ali na levo ali na desno ročno stran žagalnega rezila. Aluminijeva ograda je pritrjena na lito železno ohišje vzporedne ograde in je lahko pozicionirana počez rezalne smeri za izboljšano vhodno podajanje daljših obdelovancev. Za procesiranje zelo ozkih obdelovancev je aluminijeva ograda lahko položena položno iz običajne navpične pozicije vidne na sliki.

KOTNO VODILO

Kotno vodilo za tračne žage je na voljo kot dodatna oprema in se lahko drsa po utoru na lito železni mizi v smeri žaganja. Kotno vodilo je lahko nastavljeno v katerokoli pozicijo med -45° in +45° za prečne in kotne reze.

*Opcijsko

BRUSILNA ENOTA

Brušenje s tračno žago od sedaj popolnoma enostavno. Zamenjate žagalni list z brusilnim in nadaljujete z obdelavo naprej.

*Opcijsko

VRETENO TRAČNE ŽAGE

Velika distanca med osema vretena tračne žage omogoča daljšo uporabo rezila tračne žage. To je prednost za vas, velika dolžina tračnega rezila je nepogrešljiva za tiho in gladko premikanje rezila. Veliko število zobcev zagotavlja daljšo življenjsko dobo rezila.

GUMIJASTA PODLAGA NA ŽAGALNEM VZTRAJNIKU JE LAHKO ENOSTAVNO ZAMENJANA

Gumijasta podlaga na žagalnem vztrajniku ščiti rezilo žage in zobce na žagalnem traku. Čez čas, odvisno od števila delovnih ur, se bo gumijasta podlaga obrabila in bo potrebna menjava. Običajno  mora žagalno vztrajno vreteno biti odstranjeno in poslano stran, da je lahko popravljeno, ampak to ne drži v primeru Hammerjevih tračnih žag: Vi lahko sami menjate gumijasto podlago hitro in enostavno – to je samo ena od prednosti, ki vam jo prinaša odločitev za stroj Hammer!

MENJAVA ŽAGALNEGA REZILA

Žagalno rezilo je lahko menjano hitro in enostavno v samo nekaj korakih. Displej napetosti tračnega rezila omogoča enostavno nastavljanje vrednosti v pravi napetosti z uporabi ročnega volančka. To je še en primer nekompromisnega udobja operaterja, ki ga lahko ponudi Hammer.

VISOKO NAVORNI MOTOR

Ne glede na vašo odločitev za 1x230V ali 3x400V Hammerjev motor tračne žage – bo vaš Hammer opremljen z ATB motorji iz Avstrije, specialno razvitimi za tračne žage. Visoko navorni motor in ekstremna gladkost delovanja sta ključna za visoko preciznost vašega stroja.

MOBILNOST Z OPCIJSKIM TRANSPORTNIM VOZIČKOM

HAMMER transportni voziček olajša mobilno lociranje vašega Hammerja brez težav. Transportno kolo je enostavno pritrjeno na vaš Hammer in odlično izpopolni vaš stroj z dvižno ročico, ki omogoči mobilnost stroja.

*Opcijsko

HAMMER – ZANESLJIVA ODLOČITEV ZA VELIKO PREIHODNJIH LET

HAMMER – Stabilnost, funkcionalnost in zanesljivost iz Avstrije – Hammer lesnoobdelovalni stroji so top-kakovosten produkt iz Felder Group od leta 1997 je Hammer vedno izdeloval visoko kakovostne in cenovno dostopne stroje za manjše delavnice in podjetja. Modeli so bili specifično izdelani za ciljno skupino strank in so dosegljivi v izvedbah basic, winner in perform, modeli so razdeljeni glede na cenovno optimiziranje za potrebe različnih strank, ki se pojavljajo. Desetletja izkušenj iz grajenja delovnih strojev, Avstrijske obrtništva, striktnih kakovostnih standardov in testiranih Felderjevih sistemskih rešitev, vse to garantira odličen lesnoobdelovalni stroj, najboljše operacijske rezultate in zadovoljstvo strank za mnogo prihodnjih let. Hammer pokriva področje od strastnih obdelovalcev lesa do poslovnih uporabnikov z visokimi zahtevami. Stroji Hammer ponujajo zanesljivo in precizno lesno obdelavo.

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon