Želim ponudbo:

MOČAN IN VZDRŽLJIV MOTOR - OPTIMALEN PRENOS MOČI

Prenos moči od motorja na žagalno ali rezkalno enoto je dosežen z uporabo velikega dimezionalnega Poly-V jermena. Površinsko območje, ki je povečano z V obliko pogonskega pasu na strani škripca poveča oprijem in zagotovi skoraj perfekten prenos moči od motorja na žagalno ali rezkalno enoto.

ŽAGALNA ENOTA HAMMER K4

Izdelan v celoti iz litega železa, HAMMER K4 žagalni agregat ponuja novo dimenzijo učinkovitosti in gladkosti obdelave.

 • 104mm višina odreza z listom žage premera 315mm

 • Operira lahko z dado orodji do 19,5mm širine

 • Nulta točka nagiba

 • Velik nastavek za žagin list z dvojnim ležajem

 • Maksimalni prenos energije s Poly-V jermenom

 • Optimalno odsesovanje s popolnoma prilagodljivim pod miznim sistemom za odsesovanje

 • Precizen sistem prilagajanja višine s preciznimi linearnimi vodili

 • Visoko precizen dvostranski pivot podporni sistem

 • Nagibni segment »Easy Glide«

 • Visoka vzdržljivost

 • Play-free nagib

 • Odporen na prah

 • Vzdrževanje ni potrebno

 • Brez potrebe po lubrikantih in mazivih

NAGIB ŽAGE 90◦-45◦

List žage se lahko nagiba kjerkoli med kotoma 90◦ in 45◦. To je garancija za precizne reze pod kotom. Točke stopa na 90◦ in 45◦ poziciji nam zagotavljajo natančno pozicioniranje nastavitev, velika dimenzionirana skala naredi nastavitve natančne in enostavno berljive.

DADO ORODJA - UTORI, KANALČKI

Vsaka Hammerjeva formatna žaga je lahko opremljena s pripravo za uporabo specializiranih dado orodij. Dado orodja so lahko pritrjena na žagalni pogon kar omogoča žaganje različno širokih utorov in kanalov med 8 in 19,5mm v širino. 

Opcijsko

PREDREZILO ZA LAMELIRANE OBDELOVANCE

Predrezilo omogoča natančne reze brez okruškov v lameliranih obdelovancih. Širina reza dvodelnega predrezila je lahko nastavljena natančno glede na širino zoba na glavnem žagalnem rezilu z uporabo obročnega seta. Pogon predrezila je narejen mehansko, z vrtenjem v nasprotno smer glede na glavno žagalno rezilo.

DRSNA MIZA

Predstavljeni modeli so opremljeni z velikim, »heavy-duty« formatom drsne mize, ki bo prenesla težje obremenitve. Gladkost in preciznost sistema vodil garantira natančne križne, kotne in formatne reze žaganja.

OUTRIGGER (PREČNA) MIZA ZA TEŽKE IN VELIKE OBDELOVANCE

Trdno grajena prečna miza (outrigger) z veliko uporabno površino in teleskopskim prečnim vodilom, ki pomaga pri natančnem procesiranju žaganja lesa in panelov. Ne glede na to ali gre za žaganje panelov, širinsko žaganje ali prečni odrez, limitov glede dimenzij obdelovanca ni.

INDEX ZA NASTAVLJANJE KOTOV

Koti na 5 stopinjskih intervalih in na 22,5◦ so lahko odžagani s pomočjo indeksno lociranih pripenjal.

TRDNO VZPOREDNO VODILO NA MIZI

Profesionalno vzporedno vodilo je vodeno z velikim okroglim vodilom. Deluje gladko in je enostavno za uporabo. Hitro in precizno lahko nastavite željene mere s pomočjo sistema za fino prilagajanje.

*Opcijsko na voljo: prefinjeno natančno prilagajanje širinskega vodila

OPCIJSKO - PRILAGODITE MERE MIZE SVOJIM DELOVNIM DIMENZIJAM

Procesiranje dolgih in težkih obdelovancev brez pomoči – ni problema, s Hammerjem je to mogoče! Hammerjev mizni podaljšek se je dokazal že več tisoč krat, po celem Svetu. V nekaj korakih in brez orodij se podaljšek mize  lahko pritrdi na vsak Hammerjev stroj. Površina je lahko povečana za 400 ali 800mm na vsaki strani delovne mize. To pomeni, da je možno povečati površino na mizi do 1600mm!

HAMMER – ZANESLJIVA ODLOČITEV ZA VELIKO PREIHODNJIH LET

HAMMER – Stabilnost, funkcionalnost in zanesljivost iz Avstrije – Hammer lesnoobdelovalni stroji so top-kakovosten produkt iz Felder Group od leta 1997 je Hammer vedno izdeloval visoko kakovostne in cenovno dostopne stroje za manjše delavnice in podjetja. Modeli so bili specifično izdelani za ciljno skupino strank in so dosegljivi v izvedbah basic, winner in perform, modeli so razdeljeni glede na cenovno optimiziranje za potrebe različnih strank, ki se pojavljajo. Desetletja izkušenj iz grajenja delovnih strojev, Avstrijske obrtništva, striktnih kakovostnih standardov in testiranih Felderjevih sistemskih rešitev, vse to garantira odličen lesnoobdelovalni stroj, najboljše operacijske rezultate in zadovoljstvo strank za mnogo prihodnjih let. Hammer pokriva področje od strastnih obdelovalcev lesa do poslovnih uporabnikov z visokimi zahtevami. Stroji Hammer ponujajo zanesljivo in precizno lesno obdelavo.

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon