Želim ponudbo:

MOČAN IN VZDRŽLJIV MOTOR - OPTIMALEN PRENOS MOČI

Prenos moči od motorja na žagalno ali rezkalno enoto je dosežen z uporabo velikega dimezionalnega Poly-V jermena. Površinsko območje, ki je povečano z V obliko pogonskega pasu na strani škripca poveča oprijem in zagotovi skoraj perfekten prenos moči od motorja na žagalno ali rezkalno enoto.

STABILNI, KOMPAKTNI IN PRECIZNI HAMMERJEV DELOVNI AGREGAT

Hammerjev žagalni agregat impresionira s svojo lahkotnostjo, natančnostjo in ekstremno prijaznostjo uporabniku. Velike žagalne velikosti v višini do 103mm nikogar ne pustijo ravnodušnega. Žagalna rezila do 315mm premera so lahko spuščena popolnoma pod žagalno mizo. Žagalni list je enostavno doseči in je lahko enostavno zamenjan.

NAGIB ŽAGE 90◦-45◦

List žage se lahko nagiba kjerkoli med kotoma 90◦ in 45◦. To je garancija za precizne reze pod kotom. Točke stopa na 90◦ in 45◦ poziciji nam zagotavljajo natančno pozicioniranje nastavitev, velika dimenzionirana skala naredi nastavitve natančne in enostavno berljive.

DADO ORODJA - UTORI, KANALČKI

Vsaka Hammerjeva formatna žaga je lahko opremljena s pripravo za uporabo specializiranih dado orodij. Dado orodja so lahko pritrjena na žagalni pogon kar omogoča žaganje različno širokih utorov in kanalov med 8 in 19,5mm v širino. 

*Opcijsko

PREDREZILO

Predrezilo omogoča natančne reze brez okruškov v lameliranih obdelovancih. Širina reza dvodelnega predrezila je lahko nastavljena natančno glede na širino zoba na glavnem žagalnem rezilu z uporabo obročnega seta. Pogon predrezila je narejen mehansko, z vrtenjem v nasprotno smer glede na glavno žagalno rezilo.

*Opcijsko

ALUMINIJEVA DRSNA MIZA, SRCE VSAKE FORMATNE ŽAGE

Aluminijeva drsna miza 1250mm (rezalne dolžine 1300mm) ponuja natančnost rezanja od začetka do konca. Garantirano Hammerjevo stabilnost in natančnost predstavlja močno rebrasta, brušena in anodizirana profilna aluminijeva votla komora drsne mize v kombinaciji z visoko kakovostnim sistemom vodil, ki zagotavljajo maksimalno natančnost in pravilnost reza.

*Opcijsko je na voljo drsna miza 2000mm (rezalne dolžine 2050mm)

PREČNA (OUTRIGGER) MIZA ZA TEŽKE IN VELIKE OBDELOVANCE

Prečna miza (900mm) omogoča dodatno površino in natančnost med procesiranim delom z velikimi dimenzioniranimi in težkimi obdelovanci. V kombinaciji z 900 ali 1300 aluminijevim prečnim vodilom in prečnim raztegljivim vodilom postane popolna, veliko panelna žaga.

*Opcijsko je na voljo prečna miza 1100mm

INDEX ZA NASTAVLJANJE KOTOV

Koti na 5 stopinjskih intervalih in na 22,5◦ so lahko odžagani s pomočjo indeksno lociranih pripenjal.

*Opcijsko

PREČNO VODILO ZA NATANČNE REZE POD KOTOM

Nastavljivo na vsako pozicijo med +45° in -45°. Prečno vodilo zagotavlja natančne precizne kotne reze. Integrirana skala v aluminijevi drsni mizi naredi natančno nastavljanje zelo precizno. Končna pozicija prečnega prislona za 90° garantira absolutno preciznost s ponavljajočimi nastavitvami. Skala na 900mm dolgem aluminijevem prečnem vodilu je postavljena proti operaterju (delavcu na stroju) in ponuja komfortno branje natančnih nastavitev mer.

Standard 900mm

*Opcijsko na voljo 1300mm prečno vodilo in 750mm podaljšek

VZPOREDNO VODILO NA MIZI

Rezalna širina na žagalni mizi je lahko nastavljena na katerokoli pozicijo med 0 in 700mm. Skala je integrirana v tirnico vodila in zagotavlja natančne nastavitve aluminijevega vodila na zahtevano pozicijo. Aluminijevo vodilo je lahko pozicionirano v smeri žaganja – med žaganjem daljših obdelovancev pridobite boljše podajanje na mizo in zagotovitev za visoko natančnost. Kadar žagate z naklonom žaginega lista  je mogoče premikati vodilo od horizontalnega v ravno pozicijo. Tesno robno vodilo omogoča širinsko žaganje zelo tankih obdelovancev. Še bolj precizne, na desetinko milimetra natančne nastavitve na aluminijevem širinskem vodilu so lahko dosežene z opcijsko Hammerjevo fino prilagoditvijo.

Standard: širinska miza z veliko okroglo ročico

*Opcijsko na voljo: prefinjen sistem za širinsko vodilo, lito-železno profesionalno širinsko vodilo (800mm) in lito-železno profesionalno širinsko vodilo (1250mm)

OPCIJSKO - PRILAGODITE MERE MIZE SVOJIM DELOVNIM DIMENZIJAM

Procesiranje dolgih in težkih obdelovancev brez pomoči – ni problema, s Hammerjem je to mogoče! Hammerjev mizni podaljšek se je dokazal že več tisoč krat, po celem Svetu. V nekaj korakih in brez orodij se podaljšek mize  lahko pritrdi na vsak Hammerjev stroj. Površina je lahko povečana za 400 ali 800mm na vsaki strani delovne mize. To pomeni, da je možno povečati površino na mizi do 1600mm!

MINIMALNE PROSTORSKE ZAHTEVE - MOBILNOST V VSAKI DELAVNICI

​Hammerjevi lesnoobdelovalni stroji so absolutno prostorsko čudo. Odličen dizajn Hammerjevih orodij zagotavlja, da se le ta lahko pojavi v vseh delavnicah, tudi tistih najmanjših. Kot opcijsko se lahko namestijo na stroj kolesca (to je vidno na sliki), ki bodo ponudila mobilnost in sprostitev dodatnega prostora.

HAMMER – ZANESLJIVA ODLOČITEV ZA VELIKO PREIHODNJIH LET

HAMMER – Stabilnost, funkcionalnost in zanesljivost iz Avstrije – Hammer lesnoobdelovalni stroji so top-kakovosten produkt iz Felder Group od leta 1997 je Hammer vedno izdeloval visoko kakovostne in cenovno dostopne stroje za manjše delavnice in podjetja. Modeli so bili specifično izdelani za ciljno skupino strank in so dosegljivi v izvedbah basic, winner in perform, modeli so razdeljeni glede na cenovno optimiziranje za potrebe različnih strank, ki se pojavljajo. Desetletja izkušenj iz grajenja delovnih strojev, Avstrijske obrtništva, striktnih kakovostnih standardov in testiranih Felderjevih sistemskih rešitev, vse to garantira odličen lesnoobdelovalni stroj, najboljše operacijske rezultate in zadovoljstvo strank za mnogo prihodnjih let. Hammer pokriva področje od strastnih obdelovalcev lesa do poslovnih uporabnikov z visokimi zahtevami. Stroji Hammer ponujajo zanesljivo in precizno lesno obdelavo.

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon