Želim ponudbo:

3 NOŽI S SISTEMOM HITRE MENJAVE, SAMO-NASTAVLJAJOČ SISTEM REZALNEGA BLOKA, SRCE VSAKEGA HAMMERJEVEGA SKOBLJALNIKA

Hammer sistem hitre menjave nožev in samo-nastavljajoč sistem rezilnega bloka zagotavljajo odlično skobljanje lesenih površin in enostavno delovno  udobje. Od leta 1987 se je rezalni blok  s sistemom hitre menjave dokazal več kot tisočkrat znova in znova pri naših strankah po celem svetu in jim prihranil visoke dodatne investicije v standardne rezalne bloke. Sistem hitre menjave rezalnega bloka je na voljo samo s strani Felder-Skupine! Vaša prednost na začetku:

•             Menjava noža brez prilagoditev v nekaj sekundah

•             Noži, vsak z dvema rezalnima roboma po dostopni ceni

•             Ni potrebnih dragih prilagoditev kot s standardnimi skobeljniki 

•             Dodaten set nožev ni potreben v ciklu ostrenja

OPCIJSKO: SKOBLJAJTE SENZACIONALNO TIHO S Silent-POWER® SPIRALNIM REZALNIM BLOKOM

Ekskluzivna rešitev samo za poravnalke in debelinke iz Felderjeve Skupine. Silent-POWER® spiralni rezalni blok zmanjša emisije zvoka za več kot polovico med skobljanjem. Neprekinjen poteg reza omogoča rez brez zatrganin med skobljanjem vseh vrst lesa. S tem revolucionarnim razvojem iz Felderja pridobite vse prednosti spiralnega rezalnega bloka in ustvarite znatno nižje operacijske, investicijske in prilagoditvene stroške. Prednosti Silent-POWER® rezalnega bloka na kratko…

•             Senzacionalna tišina delovanja, zvočne emisije se prepolovijo,

•             Življenjska doba rezila se podaljša za 20 krat,

•             Štiri visoko natančni rezalni koti na vsakem nožu

TRDNA SKOBELJNA MIZA ZA ABSOLUTNO PRECIZNOST

Močna rebrasta Hammmerjeva miza za poravnanje in debelinjenje je izdelana iz trdnega litega železa in omogoča odlično preciznost v vsaki situaciji. Širina skobljalne mize je enaka širini skobljanja, kar pomeni da so obdelovanci lahko skobljani varno čez celotno dolžino skobljalne mize.

HITRO IN ENOSTAVNO - NASTAVLJANJE GLOBINE REZA MED SKOBLJANJEM

Obvladovanje velikih prilagajanj globin skobljanja, tako da je rez perfektno integriran v obliko stroja. Globina reza se nastavlja do 4mm in jo je lahko hitro in enostavno prenesti brez, da bi morali sproščati kakršnekoli zapore. To je najboljši razred operativnega komforta pri delu.

SKOBELJNO VODILO ZA NATANČNE SPOJE IN PORAVNAVE

Skobeljno vodilo se lahko premakne in fiksira v katerokoli pozicijo sem ter tja glede na širino mize. Vodilo za skobljanje je narejeno iz aluminija in je lahko pod nagnjeno in fiksirano v katerikoli poziciji med 90°-45°. Natančno nastavljive končne točke omogočajo točno 90° in 45° pozicijo. V pomoč pri izdelavi spojnih robov ali pri posnemovanju (odvzem na kotih) roba vam je v pomoč dolgo skobeljno vodilo.

SKOBELJNA MIZA NA DVIG

Rešitev za prihranek prostora z optimalno ergonomijo: Skobeljna miza je nagne stran od operacijskega območja, to zagotavlja da je delo z Hammerjevim skobeljnikom uporabniku prijazno kot je le možno in je na tak način možno prihraniti prostor v sami delavnici. Simultano, dvojno odpiranje in zapiranje na skobeljni mizi prihrani čas in je ekstremno komfortno. Skobeljna miza se zaklene avtomatsko na 0° končni poziciji.

MAKSIMALNA VIŠINA DEBELINJENJA ZA VELIKE ZAHTEVE

Maksimalna višina debelinjenja obdelovanca je 225mm in je garancija za perfektno procesiranje velikih in težkih obdelovancev. Še bolj precizno, na desetinko milimetra natančno nastavitev višine debelinjenja je mogoče opcijsko z integriranim analognim prikazovalnikom ali pa integriranim digitalnim prikazovalnikom v ročnem kolesju, s katerim premikamo mizo po višini.

PERFEKTNA TEHNOLOGIJA ODSESOVANJA - ČISTA REŠITEV

Aerodinamična optimizirana konstrukcija odsesovanja prahu z odsesovalno glavo z dovolj velikim prostorom za odrezke garantira idealno odsesovanje odrezkov in čiste delovne površine.

HORIZONTALNI UTORJEVALNIK (ČEPILNIK, MOZNIČARKA)

Horizontalni utorjevalnik (mozničarka) je pritrjen na skobeljno stran.

OPCIJSKO - PRILAGODITE MERE MIZE SVOJIM DELOVNIM DIMENZIJAM

Procesiranje dolgih in težkih obdelovancev brez pomoči – ni problema, s Hammerjem je to mogoče! Hammerjev mizni podaljšek se je dokazal že več tisoč krat, po celem Svetu. V nekaj korakih in brez orodij se podaljšek mize  lahko priptrdi na vsak Hammerjev stroj. Površina je lahko povečana za 400 ali 800mm na vsaki strani delovne mize. To pomeni, da je možno povečati površino na mizi do 1600mm!

MINIMALNE PROSTORSKE ZAHTEVE - MOBILNOST V VSAKI DELAVNICI

Hammerjevi lesnoobdelovalni stroji so absolutno prostorsko čudo. Odličen dizajn Hammerjevih orodij zagotavlja, da se le ta lahko pojavi v vseh delavnicah, tudi tistih najmanjših. Kot opcijsko se lahko namestijo na stroj kolesca (to je vidno na sliki), ki bodo ponudila mobilnost in sprostitev dodatnega prostora.

HAMMER – ZANESLJIVA ODLOČITEV ZA VELIKO PREIHODNJIH LET

HAMMER – Stabilnost, funkcionalnost in zanesljivost iz Avstrije – Hammer lesnoobdelovalni stroji so top-kakovosten produkt iz Felder Group od leta 1997 je Hammer vedno izdeloval visoko kakovostne in cenovno dostopne stroje za manjše delavnice in podjetja. Modeli so bili specifično izdelani za ciljno skupino strank in so dosegljivi v izvedbah basic, winner in perform, modeli so razdeljeni glede na cenovno optimiziranje za potrebe različnih strank, ki se pojavljajo. Desetletja izkušenj iz grajenja delovnih strojev, Avstrijske obrtništva, striktnih kakovostnih standardov in testiranih Felderjevih sistemskih rešitev, vse to garantira odličen lesnoobdelovalni stroj, najboljše operacijske rezultate in zadovoljstvo strank za mnogo prihodnjih let. Hammer pokriva področje od strastnih obdelovalcev lesa do poslovnih uporabnikov z visokimi zahtevami. Stroji Hammer ponujajo zanesljivo in precizno lesno obdelavo.

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon