Želim ponudbo:

POVRŠINA DOLŽINE SKOBLJALNE MIZE 3000MM

Poudarek na skobljalnikih je miza, ki je trdna, težka in ima rešetke v celotni dolžini 2700mm. Dolžina na vhodni strani skobljalne mize je impresivnih 1650mm in ponuja trdno podporo tudi za največje lesno obdelovalne izzive.

SILENT POWER®

Ekskluzivno za poravnalke/debelinke iz Felderjeve Skupine. Silent-POWER® spiralni rezalni blok zmanjša emisije zvoka za več kot polovico med skobljanjem. Neprekinjen sistem vleka reza zagotavlja skobljanje brez odtrganin, kadar skobljamo vse vrste lesa. S tem revolucionarnim novim razvojem iz Format-4 pridobite vse prednosti spiralnega rezalnega bloka za znatno nižje operacijske, investicijske in prilagoditvene stroške. Prednost Silent-POWER® rezalnega bloka je naslednja…

  • Ekstremno tiho delovanje, zvočne emisije znižane za polovico

  • Življenjska doba rezila je daljša za več kot dvajsetkrat, kot pri navadnih rezilih

  • Štiri visoko precizni rezlani koti in znižan volumen skobeljnih odrezkov

  • Optimizirano izsesovanje skobeljnih odrezkov

  • Rezultati brez zatrganin

  • Zmanjšana poraba energije v primerjavi s podobnimi sistemi

Več informacij: http://landingpages.felder-gruppe.at/felder-en/silentpower-2/

*Opcijsko

FORMAT-4, POPOLNA TEHNOLOGIJA SKOBLJANJA

Desetletja Format-4 sistem z obojestranskimi razpoložljivimi skobljalnimi noži so dokazali svojo vrednost. Perfektno izdelani in tovarniško prilagojeni noži, brez potrebe po nakupih orodjih za prilagajanje. Menjava skobljalnih nožev je enostavna. V manj kot par minutah lahko menjate vse skobljalne nože in enkrat ko so priviti, so že pripravljeni za uporabo. Vaš Format-4 je lahko opremljen s standardnim ali tersa rezalnim blokom.

OBČUTITE NEVERJETNO GLADEK FINIŠ

Premer rezalnega bloka 120mmm in edinstven Format-4 sistem nožev z rezervibilnimi rezili – ki bodo zagotavljala odlične rezultate skobljanja še veliko desetletij. Maksimalna življenjska doba rezila in minimalni stroški zagotavljajo znatne prihranke.

NASTAVITE GLOBINO REZA S PRITISKOM NA TIPKO S »POWER-DRIVE«

Visoko precizna skobljalna miza s sistemom prilagoditev zagotavlja odlične kakovostne rezultate skobljanja. Dolga, trdna lito železna miza se lahko nastavi na desetinko milimetra z zgolj dotikom na tipko z uporabo elektromotorja »POWER-DRIVE«, ki je ključen kot standard in zagotavlja maksimalno uporabniško izkušnjo ter udobje. Ergonomski kontrolni panel je vedno v višini oči.

KONKAVNI IN KOVEKSNI SPOJ

Plan 51L je prvi Format-4 skobljalnik ki ponuja nastavitev vhodnega skobljalne mize za proizvodnjo konveksnih in konkavnih delov. Z konkavno in konveksno skobljanimi obdelovanci boste dosegli perfektne rezultate med lepljenje skupaj brez vidnih spojev.

PROFESIONALNA SKOBLJALNA MIZA S PARALELOGRAMSKO PRILAGODITVIJO

Mojstrovina dizajna s strani stabilnosti, natančnosti in prihranka prostora – inovativni paralelogramski sistem Format-4 skobljalnega vodila omogoča pozicioniranje vašega stroja direktno zraven zidu v delavnici, brez omejitev skobljanja po širini.

POPOLNOMA NASTAVLJIVO

Skobljalno vodilo je lahko nagnjeno v katerokoli pozicijo do 45 stopinj. Tu je končni stop v obeh tako 90° in 45° pozicijah.

FORMAT-4 ZLOŽLJIVA ASISTENČNA OGRADA

Med procesiranjem tankih ali ozkih obdelovancev nova nagibna asistenčna ograda pritrjena na skobljalno vodilo zagotavlja varno in udobno opcijo skobljanja.

FORMAT-4 SKOBLJALNI ŠČIT

Maximalna operacijska varnost in neverjetna enostavnost uporabe.  Prihranek prostora s ščitom integriranim v šasijo stroja tudi na drugi strani stabilizira obdelovance med skobljanjem in posnemovanjem tankih robov.

POPOLNA SVOBODA PREMIKANJA MED SKOBLJANJEM

EURO komfortna ograda skobljalnika je lahko prepognjena v dve točki kar omogoča maksimalno varnost in najvišjo stopnjo operacijskega udobja za vse operacije poravnavanja.

SUVA skobljani ščit

SUVA skobljalni ščit  pokriva celotno skobljalno območje in se avtomatsko dvigne med skobljanjem.

POPOLNI REZULTATI SKOBLJANJA

Perfektno optimizirana konstrukcija za velike dimenzije odsesovalne kape s sistemom odsesovanja, ki vedno zagotavlja najboljše rezultate odsesovanja.

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon