Želim ponudbo:

PRITISNA MODULARNA GRED IN KOMBINACIJSKI MODUL S SEGMENTIRANO ELEKTRO-PNEVMATSKO BRUSILNA PLOŠČICA

Kontaktna valjna enota z gumijastim valjem (85 Shorov) za kalibriranje. Kombinacijski modul s segmentirano, elektro-pnevmatsko brusilno ploščo je še posebej uporaben kadar obdelujete furinrane površine z različnimi globinami in oblikami. Individualni segmenti so lahko deaktivirani in reaktivirani. Tako lahko zagotovite, da stroj pobrusi samo skenirano površino obdelovanca.

KOMBINIRAN SUPER FINIŠIRNI AGREGAT

Dodatno na kontaktnem valju, kombinacija super finiširnega agregata ima prav tako brusilno blazino opremljeno z drsnim premazom (ševronski pas). Ta drsni trak je uporaben tudi pri mehkejšem brusilnem pritisku na obdelovanec in je uporabljen pretežno za brušenje lakiranih obdelovancev in visoko sijajnih materialov. Popolnoma enotne stopnje pritiskov po celotni oscilaciji zagotovijo enake brusilne rezultate na vseh obdelovancih. Segmentiran elektro-pnevmatski brusilni čevelj je vključen kot del super finiširnega agregata kot standard. Odlični rezultati brušenja tudi kadar brusite okrogle ali kotne obdelovance.

KRIŽNA BRUSILNA TRAČNA ENOTA ZA VISOKO SIJAJNI FINIŠ

Križna tračna brusilna enota je opremljena z elektro-pnevmatskim brusilnim čevljem in ševronskim trakom kot standard in je še posebej priročna za procesiranje lakiranih površin in visoko sijajno proizvodnjo. Surova lesena vlakna ki križajo granulat so odstranjena z brusilnim trakom in kasnejšim širšim trakom ki zgladi površino. Križne brusilne smeri zagotavljajo da je znatno manj lesnih vlaken in opazno bolj gladek končni rezultat.

PODAJALNA MIZA

Kot standard, je podajalna miza lahko neprekinjeno nastavljena s kontrolnega panela med 2.8-20m/min.

KONTROLNI PANEL

Jasno strukturiran in intuitivno nastavljen kontrolni panel ponuja večjo enostavnost uporabe in maksimalno produktivnost. Strojne funkcije so prikazane grafično in kontrolirane z visoko kakovostnimi stikali. Vhodna debelina je prikazana kot pregled na digitalnem displej in je lahko nastavljen v postopnih korakih na 0.1mm z uporabo pritisnega stiskala.

MIZNI PODALJŠKI

Mizni podaljški izboljšajo kot na katerem obdelovanci so obdelovanci podajani v stroj in tako olajšajo delo.

KRTAČNA OPREMA

Opcijsko, na izhodni strani stroja je možno vgraditi krtačno enoto. Različne krtače so lahko vstavljene in njihova naloga je da čistijo, polirajo ali strukturirajo površino obdelovanca.

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon