Želim ponudbo:

KONTROLNI PANEL 1100/1300

Jasno strukturirana in intuitivno položen kontrolni panel ponuja največjo enostavnost uporabe in maksimalno produktivnost. Strojne funkcije so prikazane na grafičnem in so kontrolirane z visoko kakovostnimi stikali. Vhodna debelina je prikazana na digitalnem displeju in je lahko nastavljena postopno na 0.1mm z uporabo pritisne tipke.

KOMBINIRAN MODUL Z ELEKTRO-PNEVMATSKO BRUSILNIM TAMPONOM

Brusilna enota z gumiranim valjem trdote 85 Shorov za kalibriranje obdelovancev. Elektro-pnevmatski brusilni tampon za fina dela in brušenje furnirja. Kombinirana enota z elektro-pnevmatskim brusilnim tamponom se uporablja kadar brusite masivni les in furnirane površine. Z inicijalizacijo brusilnega procesa, se elektor-pnevmatski brusilni tampon spusti 1/10mm na obdelovanec. S tem se prepreči nevarnost zabrušenja furnirja na začetku in na koncu obdelovanca. Sistem vodil je krmiljen z dajalnikom razdalje in števcem impulzov. Števec pulzov regulira gibanje brusilnega tampona glede na podajalno hitrost.

VODILA TRAKU

Sistema vodenja traku skenira obdelovanec z uporabo modularnega žarometa in aktivira elektronsko pnevmatsko sistem vodenja traku, ki premika trak naprej in nazaj. Sistem kontrole traku regulira gibanje traku z elektronskkim vodenimi foto celicami. Trak se ne more sneti ali postati ohlapen, saj bo v tem primeru kontrolni sistem takoj ustavil motor.

VHODNI IN IZHODNI VALJI NA MIZI (OPCIJSKO)

Podaljšana valjčna proga na vhodu in izhodu. Po želji lahko opremimo vaš kontaktni brusilni stroj Format4 s podaljšanimi mizami z valji na vhodni in izhodni strani.

AVTOMATSKO MERJENJE DEBELINE

Avtomatsko merjenje  debeline poenostavlja nastavitev željene debeline obdelovanca. Ker se debelina obdelovanca izmeri direktno na stroju, za merjene debeline ne potrebujete nobenih priprav. Želena globina odbrusa je lahko pred izbrana na nastavitvenem volanu: možne nastavitve so + in -.

PNEVMATSKA IZBIRA KONTAKTNIH VALJEV (OPCIJSKO)

S to opcijo so kontaktni valji lahko združeni ali sproščeni s kontrolnimi paneli. V kombinaciji s shranjevalnimi programi, je fleksibilna operacijska aplikacija stroja narejena še enostavneje.

SPREMENLJIVO NASTAVLJANJE PODAJALNE HITROSTI

Kot standard, podajalna hitrost je lahko neprekinjeno nastavljena s kontrolnega panela med 2.8-20m/min.

PIHALNA ENOTA

Pihalniki so obvezni pri brušenju lakiranih obdelovancev. Dodatno čistijo brusilni trak in podaljšajo življenjsko dobo brusilnega stroja.

VAKUMSKA MIZA

Vakumska miza se ponuja kot opcija za zelo gladke, majhne in tanke obdelovance. Vakum se ustvarja s pomočjo visokotlačnega ventilatorja zraka povezanega s podajalno mizo. Ko je ventilator vklopljen, s ustvarja podtlak v odprtinah v delovni miz, ta podtlak deluje na obdelovance skozi luknje v podajalnem traku.

NASTAVLJIVA HITROST BRUŠENJA

Variabilno nastavljiva hitrost brusilnega traku je nujna pri brušenju lakiranih obdelovancev. Ta detajl poveča uporabnost vašega kontaktnega brusilnega stroja. Hitrost brusilnega papirja se lahko nastavi zvezno od 2.4-19m/min.

OPREMA ZA KRTAČENJE

Kot opcijo na izhodni strani se lahko doda krtačni agregat. Ustavijo se lahko različne krtače z različnimi nameni uporabe kot so čiščenje, poliranje ali strukturiranje površine.

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon