Želim ponudbo:

SILENT POWER®

Ekskluzivno za poravnalke/debelinke iz Felderjeve Skupine. Silent-POWER® spiralni rezalni blok zmanjša emisije zvoka za več kot polovico med skobljanjem. Neprekinjen sistem vleka reza zagotavlja skobljanje brez odtrganin, kadar skobljamo vse vrste lesa. S tem revolucionarnim novim razvojem iz Format-4 pridobite vse prednosti spiralnega rezalnega bloka za znatno nižje operacijske, investicijske in prilagoditvene stroške. Prednost Silent-POWER® rezalnega bloka je naslednja…

  • Ekstremno tiho delovanje, zvočne emisije znižane za polovico

  • Življenjska doba rezila je daljša za več kot dvajsetkrat, kot pri navadnih rezilih

  • Štiri visoko precizni rezlani koti in znižan volumen skobeljnih odrezkov

  • Optimizirano izsesovanje skobeljnih odrezkov

  • Rezultati brez zatrganin

  • Zmanjšana poraba energije v primerjavi s podobnimi sistemi

Več informacij: http://landingpages.felder-gruppe.at/felder-en/silentpower-2/

*Opcijsko

MENJAVA NOŽEV V REKORDNEM ČASU

Za desetletja je Format-4 sistem z obojestranskimi razpoložljivimi skobljalnimi nožmi, ki so dokazali svoje prednosti. Perfektnoi izdelani in prilagojeni v tovarni, tu ni potrebe po prilagoditvah skobljalnih nožev in ni dragih nastavljalnih orodij, ki bi jih morali nakupiti.

OBČUTITE NEVERJETNO GLADKOST OBDELAVE!

Premer 120mm rezalnega valja z edinstvenim Format-4 sistemom nožev z reverzibilnimi rezili – za veliko desetletij zagotavljajo odlične rezultate skobljanja. Maksimalna življenjska doba rezila in minimalni stroški rezila zagotavljajo znatne prihranke.

MAKSIMALNA VIŠINA DEBELINJENJA ZA PROFEISONALNE ZAHTEVE

Z  obilno višino debelininjenja do 254mm je procesiranje velikih trdih lesov postalo enostavno in učinkovito.

»POWER-DRIVE«

Obrnite kontrolni gumb za hitro nastavitev in pritisnite tipko za fino nastavitev. LED displej bo jasno pokazal aktualno vrednost.

»DIGI-DRIVE«

Programabilna »Digi-Drive« debelinska mizna kontrola omogoči vstavljanje višine debelinskega skobljanja z uporabo numerične tipkovnice, ki upravlja ležečo pozicijo debelinske mize avtomatsko in natančno. Dva integrirana LED displeja prikazujeta trenutno tarčo in aktualne vrednosti debelinjenja.

NEPRETRGANE HITROSTI

Ne glede na tip lesa in njegova strukturo, spremenljiva hitrost podajanja med 4-16m/min vedno zagotavlja perfektne rezultate debelinjenja.

NEVERJETNA STABILNOST IN DOLGOROČNA NATANČNOST

4 trapezna vretena zagotavljajo točno nastavitev natančnosti in zagotavljajo maksimalno debelinjenje ležiščnih obremenitev.  Vzdolžna vodila integrirana v stranski del šasije stroja absorbirajo pritisk, ki se ustvarja na izhodni strani in zagotavljajo, da je debelinska miza vodena natančno na desetinko milimetra.

ČISTA REŠITEV

Aerodinamično optimizirana konstrukcija s prostorno odsesovalno kapo zagotavlja idealno odsesovanje odrezkov in vedno čisto delovno površino.

SEKCIJSKA PRITISNA LETEV

Priporočljiva opcija kadar skobljate majhno globino reza v obdelovanec. Z zelo tankim obdelovanci ali z obdelovanci z različnimi debelinami.

INTUITIVEN FORMAT-4 KONCEPT MENJAVE ORODIJ

Preizkušen in testiran Format-4 operacijski koncept zmanjša napore pri menjavanju orodja iz poravnalke v debelinko in obratno. Intuitivna miza s sistemom primeža omogoči  sinhrono zaklepanje in odpiranje skobljalne mize s samo obratom roke, industrijske vzmeti vam pomagajo pri odpiranju.

ELEKTRONSKA AVTOMATSKA MENJAVA

To je prvo razredni operacijski komfort. Z dotikom na tipko lahko odprete ali zaprete skobljalno mizo med menjavo orodij iz poravnalke v debelinko in obratno.

PATENTIRAN SISTEM PRILAGODITVE SKOBLJALNIKA

Natančno prilagajanje se pridobi s patentiranim prilagoditvenim sistemom, ki vključuje bočna prizmatična vodila na tirnicah.

HITRA PRILAGODITEV GLOBINE REZANJA

Z novo ergonomsko oblikovano ročico za globino reza lahko prilagodite globino reza hitro in natančno.

NASTAVLJANJE GLOBINE REZA

Globina reza je lahko nastavljena na vsako globino do 8mm. Uporaba integriranega sijajnega sztekla skozi katerega lahko nastavite globino in dosežete natančne rezultate, za katerimi stremite.

STABILNOST, NATANČNOST IN PRIHRANEK PROSOTRA Z FORMAT-4 SKOBLJALNIM VODILOM

Mojstrovina dizajna v stabilnosti, preciznosti in prihranku prostora – inovativno paralelogramsko Format-4 skobljalno vodilo, ki omogoča pozicioniranje stroja direktno zraven zidu v delavnici brez omejitev v širini skobljanja. Skobljalno vodilo je lahko nagnjeno v katerokoli pozicijo med 90°-45°, skobljalno vodilo vedno ostane poravnano s skobljalno mizo.

FORMAT-4 SKOBLJALNA OGRADA

Maksimalna operacijska varnost in neverjetna lahkotnost uporabe. Prihranek prostora z ogrado integrirano v strojno šasijo prav tako stabilizira obdelovanec med skobljanjem in posnemovanjem tankih robov.

FORMAT4 ZLOŽLJIVA ASISTENČNA OGRADA

Med procesiranjem tankih ali ozkih obdelovancev nova nagibna asistenčna ograda pritrjena na skobljalno vodilo zagotavlja varno in udobno opcijo skobljanja.

PRAKTIČNA DODANA VREDNOST Z FORMAT-4 PODALJŠKOM MIZE

Z uporabo preizkušenih in testiranih Format-4 miznih podaljškov postane podaljševanje mize hitro in enostavno za vašo debelinko do 1000mm dolžine brez uporabe orodij.

VARNO IN PRODUKTIVNO – FORMAT-4 PODAJALNIK

Motoriziran podajalnik poveča varnost in udobje med skobljanjem brez zmanjšanja širine skobljanja. Konstanten in stabilen pritisk zagotavlja absolutno simetričen finiš skobljanja.

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon