Želim ponudbo:

DELOVNI PANEL Z LCD ZASLONOM

Individualne strojne enote se lahko vklopijo ali izklopijo na kontrolnem panelu.

  • Nastavitve temperature lepila

  • Avtomatski padec temperature lepila

  • Enote so lahko izbrane ali se odklopijo

  • Odometer za polno uporabo materiala

  • Displej z vzdrževalnimi intervali

  • Jasna tekstovna sporočila napak

SETUP PANELNE DEBELINE

Hitre in natančne nastavitve panelne debeline.

PREDREZKALNA ENOTA

Dve rezkalni glavi z diamantnimi konicami, ki se vrtijo v obratno smer, zagotavljajo perfekten raven rob obdelovanca, na katerega je lahko prilepljen robni material. Predrezkalna enota zagotavlja, da so okruški in raztrganine v robovih stvar preteklosti.

PODAJALNI TRAK

Avtomatski podajalni pogon za zvit material 0.4 do 3mm. Za velike zvite materiale podpora, ki zagotavlja konstantno podajanje robnega materiala.

INFRARDEČA LUČKA

Delovno kontrolirana, visoko kakovostna kvarčna infrardeča lučka segreje obdelovance na površini roba pred nanašalno enoto lepila. To zagotavlja, da se robovi odlično zlepijo s hladnimi obdelovanci.

LEPILNA POSODA

1.2 kg teflonsko prevlečena lepilna posoda, ki je oblikovana za EVA granulatno lepilo. Lepilo se nanaša s prilagodljivim lepilnim valjem.

GILJOTINSKA ENOTA

Za prirezovanje materialov v zvitku do 3mm debeline.

PRITISNI VALJ

Pritisni valj sestoji iz enega velikega valja, ki mu sledi manjši valj. Za zahteve izboljšanja lepilne vezi med robnim materialom in obdelovancem. Enota je mehansko vzmetna in zahvaljujoč  »Quick« sistemu vzpostavitve, je lahko prilagojen natančno na zahtevano robno debelino. Zaradi tega prilagoditvenega vzmetnega sistema je perfekten lepilna vez med robom in panelom zagotovljen. in dveh dodatnih pritisnih valjev kot standardnih.

KONČNA PRIREZOVALNA ENOTA

Visoko precizna linearna vodila za perfektne rezalne rezultate. Žagalno rezilo z rotacijo 12.000 obratov na minuto, zagotavlja perfektne rezalne rezultate ne glede na tip in debelino lesa.

KOTNA ZAOKROŽEVALNA ENOTA

Produktivnost brez katere ne morete in brez porabe časa na post procesiranju obdelovancev. Felderjeva kotna zaokroževalna enota popolnoma zaključi kote obdelovancev, procesiranje robnega materiala od 0.4-3mm in 30mm v višino brez, da bi morali zmanjšati podajalno hitrost. Trdna lito železna konstrukcija, vzporedna vodila in HW-rezila s centrifugalnim spojnim sistemom zagotavljajo maksimalno obstojnost. Kontrola kotnih zaokroževalnih enot je narejena s kontrolnim panelom.

RADIALNA STRGALNA ENOTA

Fina nastavitev robnega radija in odstranjevanje odvečnega lepila.

STRGALO ZA LEPILO

Manualno (ročno) nastavljivo strgalo lepila zagotavlja perfekten finiš na obdelovancu z odstranjevanjem vseh ostankov lepila.

POLIRNA ENOTA

Polirna enota pusti super finiš na ABS in PVC robovih in odstrani razbarvanje na robu, priporočljivo posebno kadar imate opravka s temnimi robnimi materiali.       

VERIŽNI POGON ZA TEŽKE OBREMENITVE

Precizno podajanje obdelovancev z verigo in pogonskimi valji v odmični (offset) formaciji, ne pušča prask na površini obdelovanca. 

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon