Želim ponudbo:

RADIALNA STRGALNA ENOTA

Fina nastavitev robnega radija in odstranjevanje odvečnega lepila.

POLIRNA ENOTA

Polirna enota pusti super finiš na ABS in PVC robovih in odstrani razbarvanje na robu, priporočljivo posebno kadar imate opravka s temnimi robnimi materiali.     

KONČNA PRIREZOVALNA ENOTA

Visoko natančna linearna vodila za perfektne rezalne rezultate. Rezilo žage rotira na 9000 obratih na minuto, zagotavlja perfektne rezalne rezultate ne glede na tip in debelino lesa.

MULTI FUNKCIJSKA PRIREZOVALNA ENOTA S FELDERJEVIM »HITRIM-SETOM«

Največja prednost nove multi-funkcijske kombinacije je prihranek prostra, ki ga pridobite. Prilagoditev nastavitev iz flush na posnemovanje roba finiš za tanke robove in prav tako radialno prirezovanje je hitro in enostavno. 2mm radialno orodje je vključeno kot standard.

STRGALO LEPILA

Ta enota odstrani vse ostanke lepila s panela, pušča perfekten finiš, ki ne potrebuje dodatnih zaključnih del.

VERIŽNI POGON ZA TEŽKE OBREMENITVE

Precizen podajalni pogon za težke obdelovance in pogonski valji v odmični (offset) formaciji, pušča površino brez prask na obdelovancu.

ZGORNJA VZMETNA PRITISNA ROČICA

Patentirana nastavitev višine za zgornji pritisni ročici je možno upravljati s pomočjo roke. Vrednost, ki kora biti nastavljena je lahko prebrati z uporabo skale. Podajalna višina se lahko nastavlja od 10-45mm s številkami na novo razvitih sistemov hitrih prilagoditev.

PREDREZKALNA ENOTA

Dve rezkalni glavi z diamantnimi konicami, ki se vrtijo v obratno smer, zagotavljajo perfekten raven rob obdelovanca, na katerega je lahko prilepljen robni material. Predrezkalna enota zagotavlja, da so okruški in raztrganine v robovih stvar preteklosti.

LEPILNA POSODA

1.2kg teflonsko prevlečena lepilna posoda je oblikovana za EVA granulatno lepilo. Lepilo je nanešeno s prilagodljivim lepilnim valjem.

PRITISNI VALJ

Pritisni valj sestoji iz enega velikega valja, ki mu sledi manjši valj. Za zahteve izboljšanja lepilne vezi med robnim materialom in obdelovancem. Enota je mehansko vzmetna in zahvaljujoč  »Quick« sistemu vzpostavitve, je lahko prilagojen natančno na zahtevano robno debelino. Zaradi tega prilagoditvenega vzmetnega sistema je perfekten lepilna vez med robom in panelom zagotovljen. in dveh dodatnih pritisnih valjev kot standardnih.

DELOVNI PANEL Z LCD ZASLONOM

Individualne strojne enote se lahko vklopijo ali izklopijo na kontrolnem panelu.

  • Nastavitve temperature lepila

  • Avtomatski padec temperature lepila

  • Enote so lahko izbrane ali se odklopijo

  • Odometer za polno uporabo materiala

  • Displej z vzdrževalnimi intervali

  • Jasna tekstovna sporočila napak

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon