REZALNI BLOK

Trden rezalni blok iz litega železa je izdelan za težke delovne obremenitve. Opcijsko lahko zagotovimo tudi gumijasti izhodni valj. Tlačne letve v kombinaciji z gumijastim segmentnim vhodnim valjem služijo stroju za simultano podajanje različnih širin. 

SILENT POWER®

Ekskluzivno za poravnalke/debelinke iz Felderjeve Skupine. Silent-POWER® spiralni rezalni blok zmanjša emisije zvoka za več kot polovico med skobljanjem. Neprekinjen sistem vleka reza zagotavlja skobljanje brez odtrganin, kadar skobljamo vse vrste lesa. S tem revolucionarnim novim razvojem iz Format-4 pridobite vse prednosti spiralnega rezalnega bloka za znatno nižje operacijske, investicijske in prilagoditvene stroške. Prednost Silent-POWER® rezalnega bloka je naslednja…

 • Ekstremno tiho delovanje, zvočne emisije znižane za polovico

 • Življenjska doba rezila je daljša za več kot dvajsetkrat, kot pri navadnih rezilih

 • Štiri visoko precizni rezlani koti in znižan volumen skobeljnih odrezkov

 • Optimizirano izsesovanje skobeljnih odrezkov

 • Rezultati brez zatrganin

 • Zmanjšana poraba energije v primerjavi s podobnimi sistemi

Več informacij: http://landingpages.felder-gruppe.at/felder-en/silentpower-2/

*Opcijsko

FELDERJEV SISTEM REZALNEGA BLOKA

Felderjev sistem rezalnega bloka zagotavlja perfektne skobljalne rezultate za desetletja. Odporni na smolo zaklopni vijaki in samo-nastavjajoči noži omogočijo menjavo rezila v manj kot 2 minutah. Poraba časa za nastavitve in dragi merilci so stvar preteklosti.

MENJAVA NOŽEV V REKORDNEM ČASU

Rezalni blok s 4 nožmi:

 • Hitra in preprosta menjava rezil.

 • Samo poravnajoči noži so perfektno nastavljeni znova in znova.

 • Brez naraščanja smole na zapahi.

 • Ekstremno tiho skobljanje zahvaljujoč zaprtemu dizajnu.

 • Odlično odpornost kotov nožev.

 • Stroškovni prihranek zahvaljujoč 2 stranskim nizko stroškovnim nožem.

SEKCIJSKA PRITISNA LETEV

Priporočljivo opcijska odločitev, v kolikor imate opravka s skobljanjem majhnih globin, z vsakim tankim obdelovancem ali z obdelovanci z različnimi debelinami.

Plan 51L je prvi Format-4 skobljalnik ki ponuja nastavitev vhodnega skobljalne mize za proizvodnjo konveksnih in konkavnih delov. Z konkavno in konveksno skobljanimi obdelovanci boste dosegli perfektne rezultate med lepljenje skupaj brez vidnih spojev.

POD MIZNI VALJI

Mojstrovina dizajna s strani stabilnosti, natančnosti in prihranka prostora – inovativni paralelogramski sistem Format-4 skobljalnega vodila omogoča pozicioniranje vašega stroja direktno zraven zidu v delavnici, brez omejitev skobljanja po širini.

»POWER-DRIVE«

Obrnite kontrolni gumb za hitro nastavitev in pritisnite tipko za fino nastavitev. LED displej bo jasno pokazal aktualno vrednost.

Med procesiranjem tankih ali ozkih obdelovancev nova nagibna asistenčna ograda pritrjena na skobljalno vodilo zagotavlja varno in udobno opcijo skobljanja.

Maximalna operacijska varnost in neverjetna enostavnost uporabe.  Prihranek prostora s ščitom integriranim v šasijo stroja tudi na drugi strani stabilizira obdelovance med skobljanjem in posnemovanjem tankih robov.

EURO komfortna ograda skobljalnika je lahko prepognjena v dve točki kar omogoča maksimalno varnost in najvišjo stopnjo operacijskega udobja za vse operacije poravnavanja.

SUVA skobljalni ščit  pokriva celotno skobljalno območje in se avtomatsko dvigne med skobljanjem.

Perfektno optimizirana konstrukcija za velike dimenzije odsesovalne kape s sistemom odsesovanja, ki vedno zagotavlja najboljše rezultate odsesovanja.

Please reload

© 2019 TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon