TOTUS - stroji in orodja za obdelavo lesa

Prva stran / Servis

Servis

Servis je ena najpomembnejših storitev v podjetju, saj je pogoj za dobro delovanje vsakega stroja njegova pravilna nastavitev in njegovo redno vzdrževanje. Na žalost stroji tudi niso imuni na okvare. V podjetju se zavedamo, da poleg pravilnega svetovanja v fazi nakupa brez dobrega servisa na dolgi rok ne bo zadovoljnega uporabnika.

 

  
 
 
 
 

Imamo lastno servisno službo, saj nas izkušnje učijo, da sodelovanje z zunanjimi partnerji ni dolgoročna rešitev. Tisti, ki na koncu izgubi je kupec. Za svoje serviserje lahko poskrbimo, da so  ustrezno usposobljeni in informirani saj obiskujejo ustrezna šolanja pri proizvajalcih opreme.

 

Dejavnosti servisne službe je razdeljena v naslednje sklope:

 

1. Postavitev in montaža novih strojev

V podjetju poskrbimo za vodenje zahtevnih razkladanj strojev in njihovo postavitev v delavnico. Sledi pravilna montaža strojev in test vseh tovarniških nastavitev, tako da stroji delujejo znotraj predpisanih tolerančnih razredov.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

2. Šolanje za pravilno uporabo stroja

Stroj uporabnik lahko s pridom izkoristi le ob popolnem poznavanju njegovega delovanja in vseh možnostih, ki jih le ta omogoča. Pri zahtevnejših strojih z obsežnim krmiljenjem, kot so CNC obdelovalni centri, se najprej izvede teoretično šolanje.  Praktično šolanje  za delo na stroju se večkrat ponovi, tako da se znanje postopoma nadgrajuje.

 

 

 
 
 
 

 
 
 

 

 
 

 

 

 

3. Servisni posegi

Sem spadajo posegi na strojih v garanciji in klasični servisni posegi, ki se izvajajo pri kupcu stroja. Naša lokacija v središču Slovenije nam zagotavlja dobro pokritost celotne države in s tem hitre odzivne čase.

 

 

4. Generalne obnovitve strojev in večji posegi

Tovrstne storitve se izvajajo glede na tip stroja v naši delavnici oziroma pri uporabniku. Predhodno se natančno definira sam poseg na stroju in terminski plan, kako bo delo potekalo.

 

 

5. Pregled in priprava rabljenih strojev iz skladišča

Vsi rabljeni stroji v skladišču se natančno pregledajo, servisirajo in po potrebi obnovijo. Na željo kupca strojem obnovimo tudi izgled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cenik

 

E-mail:

Geslo:

Pozabljeno geslo?

Registracija

TOTUS d.o.o.

Obrtna cona 6

1370 Logatec

SI - Slovenija

 

Tel:    (+386) (0) 1/ 7558 030

Fax:    (+386) (0) 1/ 7558 035

 

E-mail:  info@totus.si

TOTUS d.o.o. Stroji in orodja za obdelavo lesa. Vse pravice pridržane. Izdelava spletne trgovine Oblikovanje.com